Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
4.890 Ft (3.850 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Organit Réz+Kén 1 liter

Ár:
4.890 Ft (3.850 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

A tavaszi indító permetezés legfontosabb célja, hogy a gyümölcsfákon, a bogyósok bokrain, a szőlőtőkéken és a kéregrepedéseken megtapadt kórokozó gombák szaporítóképleteit elpusztítsuk, valamint ritkítsuk a rovarkártevők (pajzstetvek, atkák, levéltetű-tojások, molyok) áttelelő alakjait. A kéntartalmú szerekkel a kártevő rovarokat (pl. atka, levéltetű, pajzstetű, körtelevélbolha) is gyéríthetjük. A réz- és kéntartalmú szerek kedvező tulajdonságait ötvözi az Organit® Réz + Kén nevű folyékony lombtrágya.

Indító permetezéshez tavasszal és ősszel 4liter/ha dózist alkalmazzunk. Emellett védelmet biztosíthat pl. almatermésűek esetében a tűzelhalás ellen is.

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Organit Réz+Kén 1 liter

A tavaszi indító permetezés legfontosabb célja, hogy a gyümölcsfákon, a bogyósok bokrain, a szőlőtőkéken és a kéregrepedéseken megtapadt kórokozó gombák szaporítóképleteit elpusztítsuk, valamint ritkítsuk a rovarkártevők (pajzstetvek, atkák, levéltetű-tojások, molyok) áttelelő alakjait.

A kéntartalmú szerekkel a kártevő rovarokat (pl. atka, levéltetű, pajzstetű, körtelevélbolha) is gyéríthetjük. A réz- és kéntartalmú szerek kedvező tulajdonságait ötvözi az Organit® Réz + Kén nevű folyékony lombtrágya.

Indító permetezéshez tavasszal és ősszel 4liter/ha dózist alkalmazzunk. Emellett védelmet biztosíthat pl. almatermésűek esetében a tűzelhalás ellen is. 

Hatóanyag tartalom:

Kalcium (Ca): 2,1 m/m%; Réz (Cu): 3,7 m/m%; Kén (S): 21,5 m/m%

Hatóanyag tartalom g/literre számítva:

Cu: 46,62 +/- 5 g/liter; S: 270,9 +/- 13,86 g/liter;

Ca: 26,46 g/liter (sűrűsége: 1,26 kg/liter)

Alkalmazása:

Szántóföldi és kertészeti kultúrákban, réz és kén hiányának megelőzésére, illetve a hiánytüneteinek szükség szerinti kezelésére, legfeljebb 7-10 naponként!

Indító -és zárópermetezéshez tavasszal és ősszel 4liter/ha dózist alkalmazzunk. 25 °C feletti hőmérsékleten perzselésveszély miatt felhasználása nem javasolt!

Dózisa:

Almatermésűek, csonthéjasok:

3-4 liter/ha, maximum 0,5%-os töménységben

Szőlő:

3-4 liter/ha. maximum 0,8%-os töménységben

Bogyósok, zöldségfélék, gabonafélék, cukorrépa, burgonya:

3-4 liter/ha, maximum 1%-os töménységben

Eltarthatóság:

Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett, fagymentes helyen, szabályos növényvédő szer raktárban 3 év.

Keverhetőség:

Növényvédő szerekkel és más termésnövelő anyagokkal történő együttes kijuttatása előtt keverési próbát szükséges végezni!

Virágzáskor méhkímélő technológiával, kizárólag a házi méhek napi aktív repülésének befejezését követően, a csillagászati naplemente előtt egy órával, legkésőbb 23 óráig használható fel!

A készítmény felhasználása méhekre mérsékelten kockázatos, a méhek aktív gyűjtési időszaka elején nem alkalmazható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek