Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
950 Ft (748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

NanoTac EC 10 ml rovarölő

Ár:
950 Ft (748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
  • Kiskerti alkalmazás: 10-15 ml/10 liter víz
  • Forgalmazási kategória: III.
  • A NanoTac EC egy új, kizárólag fizikai hatású, kontakt rovarölő készítmény
  • Az emulgeálható koncentrátum alternatív és környezetbarát megoldást kínál a levéltetvek és a körtelevélbolha elleni küzdelemben
  • A NanoTac EC használatával szermaradékmentes termés állítható elő

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

NanoTac EC 10 ml rovarölő

A NanoTac EC egy új, kizárólag fizikai hatású, kontakt rovarölő készítmény. Az emulgeálható koncentrátum alternatív és környezetbarát megoldást kínál a levéltetvek és a körtelevélbolha elleni küzdelemben. A feloldott és kipermetezett NanoTac EC gyorsan befedi a kártevőket, majd a benne lévő víz elpárolgása után rövid időn belül beszárad, és egy 3D szerkezetű polimerhálót képez. A háló rögzíti és megfojtja a rovarokat, így korlátozza a mozgásukat és táplálkozásukat, ami gyors pusztulásukhoz vezet. A NanoTac EC használatával szermaradékmentes termés állítható elő. Mivel élelmiszer-egészségügyi várakozási ideje nincs, így röviddel betakarítás előtt is alkalmazható. Fizikai hatásmechanizmusának köszönhetően nem alakul ki rezisztencia a készítménnyel szemben. Vizsgálatok igazolják, hogy a NanoTac EC használata a méhekre nem veszélyes.

Előírt növényvédelmi technológia

A készítmény a gyümölcsféléken, zöldségféléken, díszfákon és díszcserjéken károsító levéltetvek fizikai gyérítésére használható. A levéltetveket fizikai, kontakthatás alapján gyéríti. Nincs tartamhatása.

A permetező szert a levéltetvek megjelenésekor, az első levéltetű kolóniák kialakulásakor javasolt kijuttatni. Az esetleges perzselés (fitotoxikus hatás) elkerülése érdekében a permetezést akkor célszerű elvégezni, amikor biztosított a permetlé gyors felszáradása.

A készítmény körtében körte-levélbolha fajok fizikai gyérítésére is használható. A permetező szert a fiatal levélbolha lárvák megjelenésekor javasolt kijuttatni. A lárvákat fizikai, kontakthatás alapján gyéríti. Nincs tartamhatása.

Gyümölcsfélék virágzásakor csak méhkímélő technológiával szabad használni.

Permetezéskor ügyelni kell a teljes permetlé-fedettségre (pl.: levél fonáki része). További kezeléseket legalább 7 nap elteltével szükséges elvégezni.

Dísznövények esetében néhány növényen előzetes fitotoxicitási próbát érdemes végezni, mert a kinyílt virág szirmán (pl. rózsa) perzselést okozhat.

NanoTac EC felhasználása, dózisa:

Kultúra Károsító A
kezelések évenkénti
 maximális száma
A kezelések között eltelt minimális idő Dózis (%) Permetlé (l/ha) A kezelés ideje (fenológia
állapot szerint)
gyümölcs fajok (almatermésűek, csonthéjasok, héjasok, bogyós gyümölcsűek) levéltetvek nincs korlátozás 7 nap 0,1-0,15 500-800 nincs korlátozás
körte körte-
levélbolha
nincs korlátozás 7 nap 0,1-0,15 500-800 nincs korlátozás
zöldségfélék levéltetvek nincs korlátozás 7 nap 0,1-0,15 300 nincs korlátozás
díszfák és díszcserjék (rózsa) levéltetvek nincs korlátozás 7 nap 0,1 500-800 nincs korlátozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!