Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
84.290 Ft (66.370 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-14

Malagrow őszi repce feltöltő csomag (20 ha) 1 csomag

Ár:
84.290 Ft (66.370 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-14
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az Őszi repcefeltöltő csomag (20 ha) tartalma:

  • 1 x 10 liter Boroplus
  • 2 x 5 kg Brexil Mix

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Malagrow őszi repce feltöltő csomag (20 ha) 1 csomag

Az Őszi repcefeltöltő csomag (20 ha) tartalma:

  • 1 x 10 liter Boroplus
  • 2 x 5 kg Brexil Mix

Mivel a repce aprómagvú növény, jellemzően nem tárol a kifejlett növény számára elegendő mikroelemet, így hangsúlyt kell fektetnünk ezek utánpótlására.

A bór az egyik legfontosabb elem az őszi felkészítés során, ugyanis hiánya esetén gátolt a gyökérnövekedés és a szállítószövet kialakulása. A Boroplus magas monomer-bórtartalma és a felvételt javító szerves kelát miatt jobban felszívódik, mint a polimer-bórvegyületek. Ezáltal gyorsabban, hatékonyabban épül az anyagcserébe.

Az Őszi repcefeltöltő csomag a Boroplus mellett Brexil Mix-et tartalmaz, ami cink-, molibdén-, mangán- és vastartalmával hatékonyan támogatja a fehérje- és szénhidrát-bioszintézist, magnézium- és rézkomponenseivel pedig a fotoszintézis aktivitását növeli.

A két készítmény együttes használatának köszönhetően a repce homogén, zöld, optimális fejlődési erélyű, erős állománnyal mehet a télbe.

Boroplus:

Magas bórtartalmú, különösen hatékony és kíméletes készítmény. Szerves kelátképzőjének köszönhetően teljes virágzásban is nagy biztonsággal használható.

Szerves molekulát tartalmazó folyékony komplex bór-készítmény, mely lehetővé teszi a termék tökéletesen egységes kijuttatását, akár lombtrágyázásról, akár tápoldatozásról legyen szó. Mindemellett ez a formuláció minimálisra csökkenti a bórhasználatból eredő fitotoxicitás veszélyét is.

Brexil Mix:

Egyéb mikroelemek mellett magas, 5%-os cinktartalma zöldségféléknél virágzás előtt, míg szőlő és gyümölcskultúrákban őszi lombfeltöltéssel vagy virágzás előtti kijuttatással (egérfüles állapot, zöldbimbós állapot) javítja a pollen és a virág kondícióját, megtermékenyülését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!