Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
164.790 Ft (129.756 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-14

Malagrow őszi repce csomag (13,5 ha) 1 csomag

Ár:
164.790 Ft (129.756 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-14
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Malagrow őszi repce csomag (13,5 ha) tartalma:

  • 2 x 20 liter Viva
  • 1 x 10 liter Boroplus

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Malagrow őszi repce csomag (13,5 ha) 1 csomag

A Malagrow őszi repce csomag (13,5 ha) tartalma:

  • 2 x 20 liter Viva
  • 1 x 10 liter Boroplus

A repce fejlődése során a kelés utáni szakasz kritikusnak számít, hiszen ebben az időszakban, még a tél beköszönte előtt a növénynek egy kiegyensúlyozott, erős fejlettséget kell elérnie.

A megfelelő őszi kondíció elérésében segít a Viva növény- és talajkondícionáló biostimulátor, ami biológiailag aktív hatóanyagai révén több oldalról támogatja az optimális betelelési állapot kialakulását.

Mivel a repce jellemzően nem tárol a kifejlett növény számára elegendő mikroelemet, ezért ügyelnünk kell ezek megfelelő utánpótlására is. A bór nélkülözhetetlen az őszi felkészítés során, hiányában a növény nem megfelelő tápanyagfelvevő felülettel megy a télbe.  A Boroplus magas monomer-bórtartalma és a felvételt javító szerves kelát miatt jobban felszívódik, mint a polimer-bórvegyületek, ezáltal pedig gyorsabban, hatékonyabban épül az anyagcserébe.

Az Őszi repce csomag segítségével az optimális növénykondíciót a kritikus fejlődési periódusokban is biztosíthatjuk.

Viva:

A Viva poliszacharidokat, fehérjéket, polipeptideket, aminosavakat, huminsavakat, hormon prekurzorokat és vitamin-komplexeket tartalmaz. A huminsavak és a poliszacharidok hatásmechanizmusának köszönhetően ez a készítmény elsősorban a rizoszférára van hatással, javítja a fejlődő gyökerek környezetét, serkenti a talajéletet, valamint fokozza a gyökérrendszer fejlődését is. Ezenkívül a Vivával kezelt növényekre fokozott kötődés, egységes érés és termésméret jellemző.

Boroplus:

Magas bórtartalmú, különösen hatékony és kíméletes készítmény. Szerves kelátképzőjének köszönhetően teljes virágzásban is nagy biztonsággal használható.

Szerves molekulát tartalmazó folyékony komplex bór-készítmény, mely lehetővé teszi a termék tökéletesen egységes kijuttatását, akár lombtrágyázásról, akár tápoldatozásról legyen szó. Mindemellett ez a formuláció minimálisra csökkenti a bórhasználatból eredő fitotoxicitás veszélyét is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!