Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Ekote Ornamentals P. Hi K 6 hó 12-9-16+2Mg+M.e. 25 kg

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron, 1-6 nap

Az Ekote Ornamentals Plus Hi K 6 hónapos káliumos változata kiváló a leggyakrabban termesztett cserepes dísznövények számára. Folyamatos tápanyagszintet biztosít az egész tenyészidőszakban.

Teljes körű makro- és mikroelem tartalom jellemzi.

Hatástartalom: 5-6 hónap. 

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Ekote Ornamentals P. Hi K 6 hó 12-9-16+2Mg+M.e. 25 kg

 

Az Ekote Ornamentals Plus Hi K 6 hónapos káliumos változata kiváló a leggyakrabban termesztett cserepes dísznövények számára. Folyamatos tápanyagszintet biztosít az egész tenyészidőszakban. Teljes körű makro- és mikroelem tartalom jellemzi. Hatástartalom: 5-6 hónap. Kissé magasabb nitrogéntartalommal rendelkezik a sötétebb levélszín érdekében. Alacsonyabb foszfortartalommal bír a megnyúlás elkerülése, a kálium jobb hasznosulása érdekében. A magasabb káliumtartalom könnyebben felvehető káliumforrást biztosít a kompakt növekedés érdekében.

Összetétel:

  • N: 12 %
  • P: 9 %
  • K: 16 %
  • Mg: 2 %
  • +Mikroelemek

Hatástartam: 5-6 hónap

A 2010-ben alapított Ekompany® Agro BV. cég tulajdonosa és vezetője Eric van Kaathoven, aki 16 éven keresztül volt a legismertebb európai gyártó kutatás-fejlesztési igazgatója. Az ő nevéhez kötődik számos jól ismert szabályozott tápanyag-leadású termék kifejlesztése. Így nem csoda, ha a saját termékeiben minden eddigi tudását és tapasztalatát egyesítette. Kifejlesztett egy új, környezetbarát és optimalizált burkolóanyagot és egy ehhez kötődő burkolási eljárást, melyet több világszabadalom is véd.

Az Ekote® Ornamentals Plus termékek NPK és mikroelem-összetétele a cégtulajdonos által irányított kísérletek eredményei és tapasztalatai alapján kerültek további finomításra. Ezek alapján emelték meg a Standard termékek kálium tartalmát, vagy csökkentették a Hi K termékek foszfor tartalmát és emelték meg minden termék mikroelem-tartalmát jelentősen. Szintén fontos, hogy több olyan alapanyag használatát kizárták, amelyeket – költségtakarékossági okokból – több versenytárs is alkalmaz. Ezen intézkedések mind az Ekompany® Agro BV. minőségközpontú és innovatív gondolkodását tükrözik.

 

Az Ekote® Ornamentals Plus gyártása során mind a hatóanyagokat, azok feltáródási ütemét, mind a burkolatot folyamatosan ellenőrzik, és minden legyártott tételből mintát vesznek, melyet a holland gyár saját laboratóriumában ellenőriznek, kontrollálva annak kémiai és fizikai tulajdonságait. Fontos, hogy nem csak a kötelező, ún. gyorstesztet végzik el, hanem az egyes elemek valós idejű feltáródási dinamikáját is ellenőrzik. Minden, a gyártásból vett mintát 3 évig tárolnak.

Az Ekote® Ornamentals Plus minden makro- és mikroelem hatóanyaga a burkolaton belül van, a hatóanyagok nagyon magas tisztaságúak, és az új burkolási technológiának köszönhetően más termékeknél egyenletesebben táródnak fel.

Kiszerelés:

25 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek