Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-10-04

Dell Agro Plus aminosav 5 liter

Ár:
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-10-04
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Dell Agro Plus egy rendkívül magas, 60% szervesanyag tartalommal rendelkező növénykondicionáló készítmény, melynek hatékonyságát hazai és külföldi kísérleti eredmények igazolják. Hatása elsősorban az intenzívebb vegetatív fejlődésben mutatkozik meg, a megnövekedett vegetatív tömegnek köszönhetően pedig nő a termés mennyisége. A készítmény emellett növeli a növények biotikus- és abiotikus stresszel szembeni ellenállóságát.

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Dell Agro Plus aminosav 5 liter

A Dell Agro Plus® egy rendkívül magas, 60% szervesanyag tartalommal rendelkező növénykondicionáló készítmény, melynek hatékonyságát hazai és külföldi kísérleti eredmények igazolják. Hatása elsősorban az intenzívebb vegetatív fejlődésben mutatkozik meg, a megnövekedett vegetatív tömegnek köszönhetően pedig nő a termés mennyisége. A készítmény emellett növeli a növények biotikus- és abiotikus stresszel szembeni ellenállóságát. 

A Dell Agro Plus® 23,1%-ban tartalmaz olyan kis molekulatömegű, vízben oldódó humuszanyagokat – fulvosavak – melyeket a növény gyökéren és lombon keresztül is képes felvenni. A fulvosavak metabolikusés hormonális hatásuknak köszönhetően javítják a hajtás és gyökérnövekedést. A Dell Agro Plus® kizárólag növényi eredetű aminosavakat tartalmaz, melyek hasznosulása jobb, mint az állati eredetű termékeké. 

A 21,7%-os aminosav tartalom az ásványi nitrogén-formákkal szemben közvetlenül hasznosítható és beépíthető a fehérjékbe. Az aminosavak javítják a nitrogén hasznosulását a növényben, stimulálják a fotoszintetikus aktivitást és a növekedést. Az exogén aminosavak emellett hormonális hatással is rendelkeznek, így növelik a stresszel szembeni ellenállóságot.

 

Dell Agro Plus összetétele:

Szerves anyag tartalom: 60 %

Aminosav tartalom: 21,67 %

Mono-, di- és poliszacharid tartalom: 6,20 %

Fulvosav tartalom: 23,10 %

Nitrogén tartalom: 8 %

 

Kiszerelés:

5 liter, 20 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!