Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
43.179 Ft (33.999 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

BroccaVita 20 liter

Ár:
43.179 Ft (33.999 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Elérhetőség: Nincs raktáron, előrendelhető

BroccaVita, a növények filoszféráját támogató, hosszú hatásspektrumú folyékony mikrobiális növénykondícionáló anyag, fungisztatikus komponensekkel. A hagyományos növényvédelem hatékony kiegészítője.

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

BroccaVita 20 liter

BroccaVita mikrobiális preparátum egy multifunkcionális biológiai eredetű, természetes lombtrágya, amely speciális komponensei által nagymértékben hozzájárul a növények jobb kondíciójának elérésében. A levélfelületre juttatva biztosítja a lomb folyamatos nitrogén és egyéb növekedési faktorokkal való ellátását. Széles spektrumú mikrobái révén növeli a növények természetes ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben.  BroccaVita hatását nem rontják a negatív környezeti hatások, mint a magas UV sugárzás, a túl alacsony, vagy túl magas hőmérséklet, szárazság, extrém pH vagy EC. A BroccaVita kezeléseknek köszönhetően, a növények tűrőképessége a stresszhatásokkal szemben megnő és az esetleges stresszhatások közben és után, a növények rehabilitációja pedig gyorsabb.

A túl sok csapadék és a vele járó párás levegő a gomba betegségek megjelenésének kockázatát jelenti, szerencsére ennek a készítménynek komponensei is ilyen körülmények közt dolgoznak a legaktívabban, és olyannyira megerősítheti a növények ellenálló képességét, hogy erős nyomás esetén is a betegségek megjelenését jelentősen kitolja. A betakarítás előtt BroccaVitaval néhányszor lekezelt növények jobban ellenállnak a tárolási betegségekkel szemben.

A készítmény hatása hosszútávra kiterjedő. Két egymás utáni (5-7 nap) kezelés akár 2 – 3 héten keresztül is hatásos lehet a környezeti hatásoktól függően. A jó fedettség fél siker! A teljes vegetációs periódusban növényfajtától függően 2 (saláta, korai káposzta, stb) – 6 (szőlő, alma, póréhagyma) kezelés elég. A BroccaVita kezelések folyamatos tápanyagellátással javítják a növények kondícióját, a fontos beltartalmi mutatókat, a minőséget és a hozamot.

Extra tulajdonságok:

  • széles hatásspektrumú
  • Réz tartalmú és egyéb gomba, rovarölő, gyomirtó szerekkel is keverhető
  • többszörös töménységben, 25°C felett sem perzsel
  • vegyszermentes technológia, méhekre nem veszélyes
  • élelmezési várakozási idő 0 nap

BroccaVita alkalmazása:

Felhasználható kertészeti, gyümölcs és szántóföldi kultúrákban egyaránt.

A gyümölcs (csonthéjasok, szőlő) termesztésben, a BroccaVita pozitívan befolyásolja a levélfelület flóráját, intenzív hajtásnövedekést generál, növeli a növények és a termés ellenálló képességét a gombás megbetegedésekkel (Phodosparea, Venturia, Plasmopara, Uncinula, stb) szemben, nagy eséllyel nőhet a termés hozama és minősége.

Az adott évi friss vessző kinevelése és beérése biztosabb. Csökken az alternancia.

BroccaVita dózisa:

Kijuttatás 20 l/ha, foliárisan, a zöldfelület megjelenésétől kezdődő állapottól 2-4 alkalommal a gyümölcs érése előtti állapotig, 1000 l/ha vízzel, egyéb növényvédő szerrel egy menetben. Minél jobb a lombfedettség, annál nagyobb a hatékonyság. A gyorsabb kezdeti hatékonyság érdekében, keverhető hozzá 2,5-5 l BioVita Activ, ami felgyorsítja a mikrobák szaporodását a kijuttatás után azonnal. Virágzásban használni tilos. Egészségügyi várakozási idő 0 nap.

Zöldség-gyümölcs kultúrák

A BroccaVita használatával szerves tápanyagokkal és növekedés faktorokkal látjuk el a növénylombot, minek következtében nagyobb lesz a zöldfelület, jobb lesz a fotoszintézis, gyorsabb a termés képződés és egyenletes a fejlődés. Fungisztatikus komponensei jelentősen csökkentik, vagy akár meg is előzik a gombák és baktériumok által okozott veszteséget úgy a termőföldön mint a tárolóban is.

A BroccaVita duplán hat, egyrészt jó kondícióba hozza a növény állományt, amely már önmagában egy biztonságot jelent, másrészt antagonista összetevői jelentősen megerősítik ezt a biztonságot. Ezáltal segíthetünk a nagyobb hozam elérésében és a minőség javításában.

A legjobb védekezés a megelőzés!

Kijuttatás 10-20 l/ha legalább 600 l vízzel, a lombfelületre permetezve, akár más szerekkel egy menetben. Jobb fedettség nagyobb hatékonyságot nyújt. A gyorsabb kezdeti hatékonyság érdekében, keverhető hozzá 2,5-5 l BioVita Activ, ami felgyorsítja a mikrobák szaporodását a kijuttatás után azonnal. Néhány BroccaVita kezeléssel olyan állapotba hozható a hajtásfelület, hogy a kórokozóknak nem hagy támadási felületet.

Kalászosok

A BroccaVita, a levélfelület flórájának stabilizálásával növeli a növény ellenálló képességét gombás megbetegedésekkel (Fusarium, Erysiphe, Puccinia) szemben. Nő a nyersfehérje és nedves sikér tartalom, a HL súly, jelentősen, a mikotoxinok jelenléte nem kimutatható.

Kijuttatás 10 l/ha, foliárisan, bokrosodástól, max. kétszeri alkalommal, a záslóslevelek megjelenése előtt 200-300 l vízzel, akár posztemergens gyomirtással egy menetben.

Kukorica

A BroccaVita, a levélfelület flórájának stabilizálásával növeli a növény ellenálló képességét gombás megbetegedésekkel (Fusarium, Ustilago) szemben. Nő a keményítő, a mikotoxinok jelenléte nem kimutatható.

Kijuttatás 10 l/ha, foliárisan, 6-8 leveles állapottól max. kétszeri alkalommal a 50-60 cm-es növénymagasságig, 200-300 l/ha vízzel, akár posztemergens gyomirtással egy menetben.

Napraforgó

A BroccaVita, a levélfelület flórájának stabilizálásával növeli a növény ellenálló képességét gombás megbetegedésekkel (Sclerotinia, Phoma, Alternaria) szemben, a termés minőségét és az esélyét a nagyobb hozamra.

Kijuttatás 10 l/ha, foliárisan, 6-8 leveles állapottól, max. kétszeri alkalommal, a reproduktív szerv (virág) kifejlődése előtt 200-300 l vízzel, akár posztemergens gyomirtással egy menetben.

Keverhetősége:

Más szerekkel egy menetben kijuttatható ( kivételt képeznek az antibiotikumot tartalmazó szerek).

Tapadás fokozó szer használata ajánlott.

Kiszerelés:

1 liter, 5 liter, 20 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek