Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
2.835 Ft (2.232 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

AlgilBio 1 liter

Ár:
2.835 Ft (2.232 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

  • Őshonos, biodiverz baktériumflóra a harmonikus tápanyagellátás érdekében
  • Giliszta humuszból, speciális eljárással kivont stabil, hűtést nem igénylő élő készítmény
 

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Algil-Bio 1 liter

Az Algil-Bio 1 liter, nagy fajgazdagságú mikrobiális készítmény.

Összetétele:

Giliszta humuszból, speciális eljárással kivont stabil, hűtést nem igénylő élő készítmény. Felhasználható mulcs, komposzt vagy talaj beoltására, illetve a növényre történő permetezéssel kondicionálásra. A piacon kapható legmagasabb fajszámmal rendelkező mikroorganizmus tartalmú termék.

Miben segíti a növényt az Algil-Bio?

Segíti a tápanyagfelvételt, elősegíti a szárnövekedést, levélképződést, virág képződést. Növeli a növények stressz tűrőképességét (időjárás, kártevők). Jó alternatíva a bio gazdaságok növénytáplálására.

 

Mit eredményez az Algil-Bio használata?

Nagyobb, ízesebb, szebb termések. Üvegházi és fólia termesztésnél visszaadja az eredeti természetes szabadföldi ízt. Magasabb terméshozamok például paprika kultúrában.

Tárolása:

Tárolása hűtést és fagyasztást nem igényel! Egyedi gyártástechnológia. Teljes körű alkalmazásra alkalmas (lombtrágyaként, talajoltó készítményként).  Algil-Bio több mint 2000 mikroorganizmus fajt tartalmaz.  Akár 20% – 40% közötti terméshozam növekedés is elérhető a használatával.

Mire használható az Algil-Bio?

Ezt a terméket elsősorban a biokertek, biogazdaságok talajainak javítására, a baktériumflóra biodiverzitásának növelésére javasoljuk. Talaj oltóanyagként viszonylag nagy töménységben érdemes kijuttatni, vagy komposztban felszaporítani a benne levő baktériumokat.

Felhasználás:

Adagolás:

Talajban 1 liter/50 m2, komposztban 1 liter/2 m2 mennyiségben javasoljuk használni. Első használatkor javasolt az 50%-os higítás, melyet a későbbiekben 10%-ra lehet csökkenteni. Ökológiai (bio) gazdálkodásban használható

Kijuttatás:

Permetezve egyrészt lombtrágyaként, másrészt növényfelületi probiotikumként hat.

Nagyon fontos felhasználási területe a mulcs kezelése. Időszakonkénti használatával egyrészt a mulcs lebomlása, tápanyaggá alakítása gyorsul és javul, másrészt az egészséges mikrobiális folyamatok kialakításával segít elkerülni az emberre is veszélyes kórokozók, például a penészgombák felszaporodását a mulcsban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek